Lektyrat

Gu, GU, PICI GU

PËRALLA POPULLORE MBI KAFSHËT

Bedri Dedja

KAM NJË HARMONIKË

Xhevat Beqaraj

VALLJA E SHKRONJAVE

Skender Hasko

TREGIME PËR KECIN BARDHOSH

Ramadan M. Pasmaçiu

PËRALLA PËR PESHKATARIN DHE PËR PESHKUN

Aleksandar s. Pushkin

LULET E SË KEQES

Sharl Bodler

PËRALLA

Vëllezërit Grim

LIBRI I GABIMEVE

Xhani Rodari

VJERSHA

Spiro Çomora

DHEU ËSHTË FLORI

Sami Frashëri

VJERSHA TË ZGJEDHURA PËR FËMIJË

Ndre Mjeda

XIXËLLONJA E VOGLA

Qamil Guranjaku

NË PREHËR TË GJYSHES

Anton Çetta

POEZI TË ZGJEDHURA PËR FËMIJË

Mark Krasniqi

BENI ECËN VETË

Kiço Blushi

PËRALLA

Hans Kristian Andersen

LEGJENDA DHE RRËFIME PËR SKËNDERBEUN

Naum Prifti

PIPI ÇORAPËGJATA

Astrid Lingren

LULJA DHE SHEGA

Vedat Kokna

LIZA NË BOTËN E ÇUDIRAVE

Luis Kerol

TË VEGJËLIT

Naim Frashëri

SHTËPIA IME KA SY

Vebih Kikaj

PINOKU

Karlo Kolodi

MEDALJONI

Rrahman Dedaj

TUFË LULESH

Luigj Gurakuqi

KALAMAJT E PALLATIT TIM

Bedri Dedja

PËRALLËZA

Ezopi

AVENTURAT E TOM SOJERIT

Mark Tueni

SARAJET E BARDHA

Vehbi Kikaj

ZOGU DHE KULLA

Rrahman Dedaj

TRIMI I MIRË ME SHOKË SHUMË

Sulejman Pitarka

TREGIME TË MOÇME SHQIPTARE

Mitrush Kuteli

SHPELLA E PIRATËVE

Petro Marko

LULI VOCËR

Migjeni

PËRTEJ LARGËSIVE

Bilal Xhaferi

ALBUMI

Fan S. Noli

NITA

Josip Rela

RABINSON KRUZO

Daniel Defo

ANDRRA E JETËS

Ndre Mjeda

KËNGËT E SIBILAVE

Gjergj FIshta

LULET E VERËS

Naim Frashëri

JUDA MAKABE

Gjergj Fishta

BAGËTI E BUJQËSIA, LULET E VERËS

Naim Frashëri

LUTJET E MBRËMJES

Anton Pashku

POEZI

Ali Podrimja

POEZI TË ZGJEDHURA PËR FËMIJË

Adelina Mamaçi

VJERRSHA TË ZGJEDHURA PËR FËMIJË

Ali Huruglica